Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 01 Ekim 2011, 11:17 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8080. YPAD - YPPH 80a. AVUSTRALYA, PERTH - REDCLIFFE, PERTH HAVALiMANI, YPPH 80b. ADELAIDE HAVALiMANI'NDA 80c. ADELAIDE'DEN AYRILIŞ 80d. PERTH'E ALÇALMA 80e. PERTH'E iNiŞ 80f. AVUSTRALYA, PERTH - REDCLIFFE, PERTH HAVALiMANI, YPPH 80g. AVUSTRALYA, PERTH - REDCLIFFE, PERTH HAVALiMANI, YPPH 80h. AVUSTRALYA, PERTH - REDCLIFFE, PERTH HAVALiMANI, YPPH 80i. AVUSTRALYA, PERTH - REDCLIFFE, PERTH HAVALiMANI, YPPH UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- YMML - freeware YPAD - freeware AVUSTRALYA VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA JUST FLIGHT 777 PROFESSIONAL - B777-300ER QANTAS | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 03 Ekim 2011, 12:32 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8181. YPPH - YBRM 81a. AVUSTRALYA, WA, BROOME, BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI, YBRM 81b. PERTH'TEN AYRILIŞ 81c. PERTH'TEN AYRILIŞ 81d. PERTH'TEN AYRILIŞ 81e. YOLDA 81f. YOLDA 81g. BROOME'A iNiŞ 81h. AVUSTRALYA, WA, BROOME, BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI, YBRM 81i. AVUSTRALYA, WA, BROOME, BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI, YBRM 81j. AVUSTRALYA, WA, BROOME, BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI, YBRM 81k. AVUSTRALYA, WA, BROOME, BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI, YBRM UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- YPPH - freeware YBRM - freeware AVUSTRALYA VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800 - QANTAS | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 04 Ekim 2011, 01:44 | |
| işte böyle hocam, kıyıdan-kıyıdan gidin. Ortalara fazla gelmeyin. Yaye'ye, Uluru'ya, Kata Tjuta hele hiç uğramayın. Beni bekleyin. Kısa zamanda YAYE'nin secenerysini bitirdiğimde yepyeni YAYE scenerymizin resimlerini görmek isterim burada.. Bakın ULURU nasılda gerçekçi oldu. Resim Fs'den alındı:.. Arkasından YAYE de gelecek ama sizden bir ricam var. Ben bulabildiğim kadar, yeterli olmayacak kadar foto buldum. Ancak siz de bulabilirseniz, YAYE'deki terminal ve çevresindeki binaların her tarafından çekilmiş fotoğrafları gerekli. Temin edebilirseniz PM'den beklerim. Saygılar.
En son pilot tarafından Salı 04 Ekim 2011, 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 04 Ekim 2011, 11:34 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8282. YBRM - RCTP 82a. TAYVAN, TAOYUAN, TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCTP 82b. BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI'NDA 82c. BROOME ULUSLARARASI HAVAALANI'NDA 82d. HOŞÇA KAL EViM !! 82e. BALi ÜZERİNDE 82f. BALi ÜZERİNDE 82g. ViGAN SEMALARINDA 82h. TAYVAN'A YAKLAŞMA 82i. TAYÇUNG SEMALARINDA 82j. TAYÇUNG SEMALARINDA 82k. LION DAĞLARI 82L. TAOYUAN'A iNiŞ 82m. TAOYUAN'A iNiŞ 82n. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCTP 82o. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCTP UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- YBRM - freeware RCTP - freeware TAIWAN VFR - freeware AVUSTRALYA VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA PMDG - QUEEN OF THE SKIES - B747-400RR - QANTAS | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 07 Ekim 2011, 13:40 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8383. RCTP - RCWA 83a. TAYVAN, PENGHU ADALARI, WANG AN HAVAALANI, RCWA 83b. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA, RCTP 83c. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA, RCTP 83d. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDAN AYRILIŞ, RCTP 83e. TAOYUAN ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDAN AYRILIŞ, RCTP 83f. HSINCHU AERO YAKINLARINDA 83g. CHING CHUAN KANG AB HAVALANI'NIN YAKINLARINDA 83h. PENGHU ADALARINA YAKLAŞMA 83i TAYVAN, PENGHU ADALARI, WANG AN HAVAALANI, RCWA 83j. TAYVAN, PENGHU ADALARI, WANG AN HAVAALANI, RCWA 83k. TAYVAN, PENGHU ADALARI, WANG AN HAVAALANI, RCWA UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RCTP - freeware RCWA - freeware TAIWAN VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN DHL boyama - freeware © Jeffrey S. Bryner | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 07 Ekim 2011, 13:48 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8484. RCWA - RCLM 84a. TAYVAN, PRATAS ADASI 84b. TAYVAN, PRATAS ADASI, PRATAS ADASI HAVAALANI, RCLM 84c. BULUTLAR ARASINDA 84d. BULUTLAR ARASINDA 84e. PRATAS ADASI HAVAALANI'NA iNiŞ, RCLM 84f. TAYVAN, PRATAS ADASI, PRATAS ADASI HAVAALANI, RCLM 84g. TAYVAN, PRATAS ADASI, PRATAS ADASI HAVAALANI, RCLM 84h. TAYVAN, PRATAS ADASI, PRATAS ADASI HAVAALANI, RCLM UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RCWA - freeware RCLM - freeware TAIWAN VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN DHL boyama - freeware © Jeffrey S. Bryner
En son PETER tarafından Ptsi 10 Ekim 2011, 14:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 10 Ekim 2011, 14:03 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8585. RCLM - RCKH 85a. TAYVAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 85b. PRATAS ADASI HAVAALANI'NDA, RCLM 85c. PRATAS ADASI HAVAALANI'NDA, RCLM 85d. PRATAS ADASI HAVAALANI'NDAN AYRILIŞ, RCLM 85e. PRATAS ADASI HAVAALANI'NDAN AYRILIŞ, RCLM 85f. PRATAS ADASI HAVAALANI'NDAN AYRILIŞ, RCLM 85g. KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI'NA iNiŞ, RCKH 85h. TAYVAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 85i. TAIWAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG INT. AIRPORT, RCKH 85j. TAYVAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 85k. TAYVAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 85l. TAYVAN, KAOHSIUNG, KAOHSIUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RCLM - freeware RCKH - freeware TAIWAN VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN DHL boyama - freeware © Jeffrey S. Bryner
En son PETER tarafından Salı 11 Ekim 2011, 13:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 10 Ekim 2011, 14:29 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8686. RCKH - ZSPD 86a. ÇiN HALK CUMHURiYETi, ŞANGHAY, ŞANGHAY PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZSPD 86b. TAYVAN, KAOHSiUNG, KAOHSiUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 86c. TAYVAN, KAOHSiUNG, KAOHSiUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 86d. TAYVAN, KAOHSiUNG, KAOHSiUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 86e. TAYVAN, KAOHSiUNG, KAOHSiUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 86f. TAYVAN, KAOHSiUNG, KAOHSiUNG ULUSLARARASI HAVALiMANI, RCKH 86g. TAiCHUNG AERO SEMALARINDA 86h. TAiCHUNG AERO SEMALARINDA 86i. ŞANGAY'YE DÖNÜŞ 86j. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86k. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86l. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86m. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86n. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86o. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86p. ESKi UÇAN KANGURU VE GÜNBATIMI 86q. PUDONG'A iNiŞ 86r. ÇiN HALK CUMHURiYETi, ŞANGHAY, ŞANGHAY PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZSPD 86s. ÇiN HALK CUMHURiYETi, ŞANGHAY, ŞANGHAY PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZSPD 86t. ÇiN HALK CUMHURiYETi, ŞANGHAY, ŞANGHAY PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZSPD 86u. ÇiN HALK CUMHURiYETi, ŞANGHAY, ŞANGHAY PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZSPD UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RCKH - freeware ZSPD - freeware TAIWAN VFR - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA PMDG - QUEEN OF THE SKIES - B747-400RR - QANTAS
En son PETER tarafından Salı 11 Ekim 2011, 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 11 Ekim 2011, 03:25 | |
| Yine o meşhur burnumu..... Ne o hocam?, Qantas-747'yi tamire verip, kısa seferlere DHL-Caravan ile mi çıktınız?.. Peter hocam, alttaki KAOHSIUNG meydan resminin solundaki beyazlık "Şadırvan" gibi bir şey mi?.. Animasyonlu mu?. Sular yukarı fışkırıyor mu?.. Bu meydanı paylaştıınız mı?, paylaşmayı düşünür müsünüz?.. Meydan hoşuma gitti. Saygılar. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 11 Ekim 2011, 10:08 | |
| Pratas adasının pisti dar ve kısa geldi benim eski uçan kanguruma :)) Wilconun varsayılan boayamasından da bıktım, bir DHL olarak değiştirdim :) Kendime bir kanguru boyaması yapmam lazım. Evet HORHOR çeşmesi gibi fışkırıyor sular, animasyonludur. Meydan çok güzeldir evet, paylaştım, TAYVAN - TAOYUAN - RCTP, paketin içindedir. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 11 Ekim 2011, 13:03 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8787. ZSPD - ZBAA 87a. ÇiN HALK CUMHURiYETi, PEKiN, PEKiN ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZBAA 87b. PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA 87c. PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA 87d. PUDONG ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA 87e. PUDONG'DAN AYRILIŞ 87f. PUDONG'DAN AYRILIŞ 87g. PEKiN'E YAKLAŞMA 87h. PEKiN'E iNiŞ 87i. PEKiN'E iNiŞ 87j. PEKiN'E iNiŞ 87k. ÇiN HALK CUMHURiYETi, PEKiN, PEKiN ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZBAA 87l. ÇiN HALK CUMHURiYETi, PEKiN, PEKiN ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZBAA 87m. ÇiN HALK CUMHURiYETi, PEKiN, PEKiN ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZBAA 87n. ÇiN HALK CUMHURiYETi, PEKiN, PEKiN ULUSLARARASI HAVALiMANI, ZBAA UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- ZSPD - freeware ZBAA - freeware ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA PMDG - QUEEN OF THE SKIES - B747-400RR - QANTAS | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 11 Ekim 2011, 17:22 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 8888. ZBAA - RKSI 88a. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88b. PEKiN HAVALiMANI'NDA 88c. PEKiN'DEN AYRILIŞ 88d. SEUL'A YAKLAŞMA 88e. iNCHEON'A iNiŞ 88f. iNCHEON'A iNiŞ 88g. iNCHEON'A iKiLi iNiŞ 88h. iNCHEON'A iNiŞ 88i. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88j. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88k. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88l. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88m. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI 88n. GÜNEY KORE, SEUL, iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI, RKSI UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- ZBAA - freeware RKSI - payware - OVERLAND ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800 - QANTAS | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 12 Ekim 2011, 14:26 | |
| WORLD TOUR 2011 - ADIM 8989. RKSI - RJFU 89a. JAPONYA, KYUŞU, NAGASAKi, NAGASAKi HAVAALANI, RJFU 89b. iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA, RKSI 89c. iNCHEON ULUSLARARASI HAVALiMANI'NDA, RKSI 89d. KOKPiTTEN 89e. iNCHEON'DAN AYRILIŞ 89f. iNCHEON'DAN AYRILIŞ 89g. KORE'DEN ÇIKIŞ 89h. NAGASAKi'YE YAKLAŞMA 89i. NAGASAKi'YE iNiŞ 89j. JAPONYA, KYUŞU, NAGASAKi, NAGASAKi HAVAALANI, RJFU 89k. JAPONYA, KYUŞU, NAGASAKi, NAGASAKi HAVAALANI, RJFU UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RKSI - payware - OVERLAND RJFU - payware - OVERLAND ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800 - QANTAS | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 12 Ekim 2011, 18:13 | |
| Hocam iFly ve PMDG 747 sanal kokpitte kaç frame alıyorsunuz? SSler muhteşemm. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 12 Ekim 2011, 21:36 | |
| Çok teşekkürler !! Ayarlarım hepsi neredeyse tam sağda, 1700 farklı trafik dosya kullanıyorum (AI uçaklarla beraber yaklaşık 20 GB), AI uçaklar boyamaları DXT1, ayar %100, bulutlar 1024*1024 32bit, ENB bloom plugin. Ve başka FPS yiyen ıvır zıvırlar. FPS 40ta kilitli, EGLL, EDDF (AEROSOFT) gibi yoğun meydanlarda inişte, kalkışta ve taksilerde gündüz orta bulutlu havalarda 35 gibi, gece 25-30 gibi. Normal meydanlarda ve düz uçuşta 60tan aşağıya düşmedi. En az aldığım FPS VTBS Bangkok idi 18 gündüz (çok bulutlu ve yağmurlu havada). FPS katilleri bayağı uzun süre tespit etmeye çalışıyorum, AR-GE'm bittiğinde buralarda paylaşırım. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 01:51 | |
| Peter hocam, gece ve gündüz farketmez.., Uçağın landing ışıkları ile birlikte apron ışıklarını ileri-geri ayarlayan (aslında ışıkların yoğunluğunu değiştiren) CTRL+SHIFT+UpArrow(İleri-geri tuş) kombinasyonu ile ışıkları geri çekerseniz 7-8 frame artışı sağlayabilirsiniz. Bunu LTFJ tasarım konusunda yazmıştım. Gerçi 15-20'den yukarı Frame olması da gerekmez ya.. İnsan gözü 13 frame'den sonrasını akıcı olarak algılar. LTFJ yaklaşımlarındaki Frame durumunu denediniz mi?. Geldik, "ADIM-89" 'a...4. bölüme geçmemize 1 adım kalmış.Şöyle geriye dönüp bakıyorum da ne çok yerlere uğramışız, nerelerden geçmişiz. Kaç çeşit AI uçaklarla karşılaşmışız. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 11:17 | |
| AI trafik hastası olduğum için (boş meydanlarda korkarım ben ). Çok araştırdım bu konuyu, ve her yerde aynı şey okuyordum. Gece ve gündüz fark nedeni, FS'in gece modunda kaplamaların çift okuması (normal boyama + alfa kanaları). Yani forumlarda bahsedilen konuda, gece modunda FS normal boyamayı okuyor üstünde alfa kanalı okuyup ışıklandırma yapıyor. Fakat en "pik" modu gündüzden geceye ve geceden gündüze geçişlerde oluyor çünkü o zamanda FS hem gün kaplamayı hem gece kaplamayı okuyup ikisi de karıştıryor üstüne alfa kanalları koyar. Demek normalden bu durumda 2 kat işi yapar. Bir gün özellikle AI uçaklarının ışıklandırma alfa kanalları iptal ettim (denemek ve merak amacıyla) ve forumlarda yazılanlar doğru çıktı. FPS bende 15-20 gibi arttı. Ondan sonra aklıma başka bir uygulama geldi. Ben de tüm AI uçaklarının alfa kanalları olan ışık kaplamaları küçülttüm (DXT1 olamaz, DXT3 olarak mecbur kaldı, alfa kanallından dolayı) büyük ve orta uçaklarda 512*512, küçük uçaklarda, pırpırlarda ve kargo uçaklarda 256*256'ye çevridim. Ve sonuç güzel 10 FPS gibi artışı gördüm. Kazanılan FPS bulutlarda kullandım Evet gözümüz saniyede 20 kare yukarı artık akıcı görür (örnek olarak eski 8mm filmler gibi, saniyede 24 kar atıyordu, takılmalar var mıydı, yok tu tabi). Tatmin edici FPS, gözlediğim gibi 25-30 arası yeterlidir. Yani biri 80-100 ve fazla FPS alıyorum diye hava atıyorsa boş iş, boşuna atar, gereksiz FPS sayısı. Ben de normalde 30'da kilitli, deneme, geliştirme amacı ile bazı zaman 60'ta kitliyorum. Mesela inişte ve kalkışta takılmalar aslında FPS den değil (akıcı bir iniş 15-20 arası yeterlidir), başka bir takım nedenlerinden oluşuyor, onlardan en önemlisi sabit diskin üzerindeki dosyaların parçalanması (fragmentation). Çok eskinden ben de bunu önemsemiyordum, sonra inanılmaz farkını görünce akıllandım. DISKTRIX - ULTIMATE DEFRAG 3 yazılımı kullanıyorum, haftada bir kere birleştirme yapıyorum. Özel seçeneği ile birleştirme yapıyorum (en çok ve sık kullanılan dosyaları kafacıkların en kolay okuma yerine aktarıyorum, plakalarının dış kısmına). SSD disklerin kapasitesi arttığı ve fiyatı düştüğü zaman, onu kullanmayı düşünüyorum. Şimdi sadece işletim sistemi için kullanıyorum. LTBA ve LTFJ (ışık ayarı yapmadan) yaklaşımlarında ve taksilerde 45 gündüz (60da kiltili), gece 35-40 gibi oluyor. Bu meydanlarda başka sorunlar oluşuyor, "memory leak" denilen bellek boşlukları. Yaptığım PEGASUS trafiği denemelerinde farkettim, çünkü meydanlarda bayağı bir süre kalmam lazımdı. Normalde FS bellekte bende 200-1500 K kaplar (EGLL, EDDF gibi yoğun meydanlarda 4.000'e kadara olabiliyor). Bahsettiğim meydanlarda sabit kaldığım zaman her geçen dakikanın bu değer yükseliyor, 2.360-2.500 K geldiği zaman "run out of memory" hatası alıyorum ve FS kapanıyor. Belirtmeliyim ki FS9.exe için tüm mevcut ayarlamarı yaptım (64bit adresleme, çekirdekleri paylaştırma, 3.5 GB ten sonra belleği kullanma). Mevcut olan sistemimde bile aynı problem yaşıyorum. Yine de her iki meydan o kadar güzel ve harika, bunlar olmadan FS olmaz. Ama konuş Anam konuş bu konu kapanmaz. Bunun için ayrı bir ana konu açsak daha mantıklı, tüm benim tespitlerimi, AR-GE'lerimi, yaptığım artistliklerimi orada paylaşsam, her arkadaşımıza faydalı olacak diye düşünüyorum. Çünkü yanlış bilinen veya bilinmeyen o kadar çok şey var ki, ben de her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum. Dün mesela AI uçaklarda "reflective" ve "non-reflective" modeli kullanmasını araştırıyordum. Ve yine şaşırdım. Birkaç tane en yoğun kullanılan AI uçaklarda (738,320,321) "non-reflective" model seçtim (hepsini yapmak zaman alır) ve yine FPS artışı gözledim, ve görüntü kalitesinde değişiklik yok. Bu benim 4 düncü Dünya Turum. Evet 90a geldik nerde ise. Güney kutbunda başlayarak, nerelerden geçtik. Yeni bir bölüm açılacak | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 15:35 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 9090. RJFU - RJBB 90a. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90b. JAPONYA, KYUŞU, NAGASAKi, NAGASAKi HAVAALANI, RJFU 90c. JAPONYA, KYUŞU, NAGASAKi, NAGASAKi HAVAALANI, RJFU 90d. NAGASAKi'DEN AYRILIŞ 90e. NAGASAKi'DEN AYRILIŞ 90f. ORTANCA UÇAN KANGURU YOLUNDA 90g. BULUTLAR iÇiNE DOĞRU 90h. ORTANCA KANGURU "PAMUK ŞEKERLER" ARASINDA 90i. HONŞU iLE KYUŞU ARASINDA 90k. KANSAi'YE DÖNÜŞ 90l. KANSAi'YE iNiŞ 90n. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90o. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90p.JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90q. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90r. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90s. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90t. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB 90u. JAPONYA, HONŞU, KANSAi, OSAKA, KANSAi ULUSLARARASI HAVALiMANI, RJBB UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- RJFU - payware - OVERLAND RJBB - payware - OVERLAND ZINNERTEK ENVIRONMENTS HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON ACTIVE SKY EVOLUTION A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800 - QANTAS | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 18:06 | |
| Çok teşekkürler, evet o benim çocuğumdur | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 18:35 | |
| Şu KANSAI'nin adamakıllı bir bedavasını ne kadar aradıysam bulamadım. Bir bulabilsem, 100 TAKLA atacağım!. Elimde var var da, uçaklar pist yerine denize konuyor. Pist denizfden 10 metre havada, PAPI ışıkları denizin içinde, vs..falan birçok hatalarla dolu .. çooook uğraşmam gerekiyor. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 13 Ekim 2011, 19:32 | |
| Evet,ben de çok arıyordum, maalesef kimse yapmadı ya da yapamadı. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 14 Ekim 2011, 00:31 | |
| O takdirde VAPS yapsın mı ?.. yapılmıyor denmez bari.. Ancak oralarda oturan bir arkadaşımızdan meydan içindeki binaların ve terminallerin fotoğraflarını istemek gerek.Veya ÜCRETLİ meydanı olanlardan, onlarca SS istemek gerek. Tasarım listesi uzadıkça uzadı... | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 14 Ekim 2011, 10:41 | |
| Yapsa yapsa VAPS yapar elbette, resimleri ben bir yerden bulurum, ya da SSleri hallederim. Yalnız aylardır by forumu dolaşıyorum, ve bir kaç kişi dışında, hiç bir hareket yok, Türkiye'de bu camia neden bu kadar isteksiz ve hareketsiz anlayamadım. Paylaştığım AI planlarında, meydanlarda da pek hareket yok, bu resmen bir daha yapmayayım, zamanımı sadece kendime harcayayım gibi bir hissi uyandırıyor bende. Dün açtığımız FPS konusunda bir tık yok, seneler önce daha FS çırağı olduğumda böyle bir konu açılsaydı , mutluluktan uçardım hemen de tüm bilmediklerimi soracaktım ve bildiklerimi paylaşacaktım. Paylaştığım yüzlerce SS'ler konularda hemen hemen kimse de sormadı, bu görüntüye nasıl ulaştınız, nasıl ayarlarınız var, neler kullanıyorsunuz, ben nasıl sizin gibi yapabilirim. Üzücü, soğutucu bir durum. FLIGHTSIM ya da AVSIM'e bakarsanız o kadar hareketli ki, sanki bu kişiler 24 saat bilgisayar başındalar.
En son PETER tarafından Cuma 14 Ekim 2011, 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 14 Ekim 2011, 14:14 | |
| Onun yerine pek çok kişi, teşekkür edip gidiyor. Amaç da belli zaten, bir iki indirme yapıp tüymek...
Haklısınız hocam. Bazen ben de yazmak istemiyorum uzun uzun ama uğraşan 3-5 kişiyi de küstürmemek gerekiyor. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 14 Ekim 2011, 14:34 | |
| Linklerde gizleme olmasaydı, adım gibi eminim teşekkürler bile olmazdı. Uğraşan 3-5 kişi benim için ailem gibidir, onları küstürmeyiz elbette | |
| | | | Dünya Turu-2011 "3.Bölüm - ADIM 0061-0090" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |