Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) | |
|
+3pilot Özgür Kiraz Cengizhan Barut 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Cuma 22 Tem. 2011, 02:15 | |
| FS2004 içindir, Sadece texturedir, Quality Wings modeline aittir,(Ücretli) LinklerLinkleri görebilmek için mesaj yazın.Görüntü: [b][u] | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Cuma 22 Tem. 2011, 09:00 | |
| İlk artı benden gelsin Yalnız mesajdaki koyu yazma hatasını düzelteyim dedim, düzeltemedim. Yetkiler bir geliyor bir gidiyor | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Cuma 22 Tem. 2011, 16:07 | |
| İkinci (+) da benden gelsin .. Cengizhan, AtlasJet'in bu boyamasını hiçbir ypaylaşımdan bir türlü indiremedim..Hep ücretli uçaklara yapılıyor ve bizler indiremiyoruz. Sayın Painter arkadaşlarım, lütfen yazdıklarıma kulak verin lütfen!... Yapacağınız boyamalarda ; -Şayet kendi arzunuz ile boyama yapıyorsanız, modellerini herkesin kullanabildiği ve ÜCRETSİZ olan modellerden seçiniz!..Posky, IFDG, vs. gibi modellerden olmalı...ki; daha çok kişiye hitap edebilesiniz. Herkes indirebilsin. Örneğin bu tasarımı, çok istesem de ben indiremiyorum..NEDEN?.. Çünkü modeli bende yok ve para da verip kesinlikle ALMAM!... Söyler misiniz?, bu boyamayı VAPS'ta kaç kişi indirebilir?.. Çalışmanıza o kadar zaman ve emek harcıyorsunuz, bari herkes faydalanabilsin..
- Ücretli boyama yapacaksanız, ANCAK!, "Boyama İstekleri" sayfasında isteniyorsa ve sizin de elinizde bu model varsa boyayabilirsiniz. Belki arada bir elinizde olan ücretrli modellerden de boyayabilirsiniz. Ayda 2-3 adet, falan..
Kısacası, ücretli uçaklar herkes te olmayabilir, dahası belki de hiç yoktur...Bunda dolayı ben, hep boyamalarımda ücretsiz modellerden kolay ulaşılabilen modellerden seçerim ki, geniş kitlerere hitebedeyim.. Sizin de böyle yapmanızı rica ederim. Aksi takdirde işte böyle, "kedinin ciğere baktığı gibi!" bakar dururuz.
Özgür hocam, sanırım akşam VAPS'ın kurucusu ve managerimiz KAPTAN hocamızla Rütbe düzenlemeleri yaparken "tasarım" bölümündeki yetki(izin)de biraz karışıklık olmuş.Tasarım bölümü önemli olduğundan buradaki bazı yetkiler bir sebepten sınırlandırılmış. Hallediyorum hemen.. :helal!: | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| | | | enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Paz 09 Eyl. 2012, 16:26 | |
| | |
| | | Hasan Yüksel Pilot-1
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Paz 16 Eyl. 2012, 01:10 | |
| | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Çarş. 13 Şub. 2013, 12:37 | |
| İlaç gibi geldi bu boyama, turumda boyama sıkıntısı çekmeyeceğim. :heytBe!: | |
| | | pltemircan Pilot-1
| Konu: Geri: Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) Salı 30 Nis. 2013, 23:18 | |
| Hocam Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)) | |
| | | | Quality Wings B757-200 Atlasjet TC-OGS (FS2004) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |