Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 05 Ağus. 2011, 10:24 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 20 20. NZCI - NZNR 20a. YENi ZELANDA, NAPIER, NAPIER HAVAALANI, NZNR 20b. YENi ZELANDA, MADDEN HAVZASI SEMALARINDA 20c. HAWKE KÖRFEZİ'NiN TEPELERi 20d. ESKDALE 20e. NAPIER HAVAALANI'NA YAKLAŞMA 20f. YENi ZELANDA, NAPIER, NAPIER HAVAALANI, NZNR 20g. YENi ZELANDA, NAPIER, NAPIER HAVAALANI, NZNR 20h. YENi ZELANDA, NAPIER, NAPIER HAVAALANI, NZNR UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZCI - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZNR - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 06 Ağus. 2011, 10:46 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2121. NZNR - NZ22 21a. YENi ZELANDA, CHATEAU TONGARIRO, "CHATEAU HAVAALANI", NZ22 21b. "NAPIER HAVAALANI'NDAN" AYRILIŞ, NZNR 21c. ESK VADiSi 21d. KAWEKA 21e. NGAURUHOE VE RUAPEHU DAĞI 21f. YENi ZELANDA, CHATEAU TONGARIRO, "CHATEAU HAVAALANI", NZ22 VE RUAPEHU DAĞI 21g. YENi ZELANDA, CHATEAU TONGARIRO, "CHATEAU HAVAALANI", NZ22 21h. YENi ZELANDA, CHATEAU TONGARIRO, "CHATEAU HAVAALANI", NZ22 UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZNR - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZ22 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 06 Ağus. 2011, 10:51 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2222. NZ22 - NZNP 22a. YENi ZELANDA, YENi PLYMOUTH, "YENi PLYMOUTH HAVAALANI", NZNP 22b. TARANAKi DAĞI 22c. EGMONT ULUSAL PARKI VE TARANAKi DAĞI 22d. TARANAKi DAĞI 22e. YENi ZELANDA, YENi PLYMOUTH, "YENi PLYMOUTH HAVAALANI", NZNP 22f. YENi ZELANDA, YENi PLYMOUTH, "YENi PLYMOUTH HAVAALANI", NZNP UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZ22 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZNP - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EGMONT - TARANAKI - egmont2.zip - AVSIM NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 14:44 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2323. NZNP - NZWK 23a. YENi ZELANDA, WHAKATANE, "WHAKATANE HAVAALANI", NZWK 23b. ROTORUA 23c. ROTORUA 23d. YENi ZELANDA, WHAKATANE, "WHAKATANE HAVAALANI", NZWK 23e. YENi ZELANDA, WHAKATANE, "WHAKATANE HAVAALANI", NZWK UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZNP - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZWK - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EGMONT - TARANAKI - egmont2.zip - AVSIM NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 14:48 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2424. NZWK - NZTN 24a. YENi ZELANDA, TURANGI, "TURANGI HAVAALANI", NZTN 24b. TAUPO 24c. TAUPO GÖLÜ, TAUPO HAVAALANI 24d. YENi ZELANDA, TURANGI, "TURANGI HAVAALANI", NZTN 24e. YENi ZELANDA, TURANGI, "TURANGI HAVALANI", NZTN 24f. YENi ZELANDA, TURANGI, "TURANGI HAVAALANI", NZTN UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZWK - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZTN - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 14:50 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2525. NZTN - NZMO 25a. YENi ZELANDA, MANAPOURI, "MANAPOURI HAVAALANI", NZMO 25b. MATIPO ULUSAL PARKI 25c. WANGANUI 25d. PICTON 25e. ENYS DAĞLARI 25f. YENi ZELANDA, MANAPOURI, "MANAPOURI HAVAALANI", NZMO 25g. YENi ZELANDA, MANAPOURI, "MANAPOURI HAVAALANI", NZMO UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZTN - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZMO - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 14:55 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2626. NZMO - NZDN 26a. YENi ZELANDA, DUNEDIN, "DUNEDIN ULUSLARARASI HAVALANI", NZDN 26b. HAMILTON DAĞLARI 26c. WAIPORI GÖLÜ, "DUNEDIN HAVAALANI'NA" YAKLAŞMA, NZDN 26d. YENi ZELANDA, DUNEDIN, "DUNEDIN ULUSLARARASI HAVALANI", NZDN 26e. YENi ZELANDA, DUNEDIN, "DUNEDIN ULUSLARARASI HAVALANI", NZDN 26f. YENi ZELANDA, DUNEDIN, "DUNEDIN ULUSLARARASI HAVALANI", NZDN UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZMO - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NZDN - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DUNEDIN - nzdunedn.zip - FLIGHTSIM NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA WILCO/FEELTHERE CESSNA 208B GRAND CARAVAN
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 18:14 | |
| - Bu güzel Dünya Turu senaryosunu, resimlerle birlikte görsel şölen olarak sunduğunuz için teşekkür ederiz. Vaps'ta bir ilki başlatmış oluğunuzdan sizi kutlarım. Cevap yazılmadığından dolayı takip etmediğimizi sanmayın. Sizin seferlerinizi izlerken inanın, bizler de sanki oralara gitmiş gibi oluyoruz. Turunuza ve bizlere sunmaya devam edebilirsiniz. Ancak sistem sorunları olabileceğinden, "Adım 29" dan sonra bu bölümü kapatarak, "Adım 30" dan başlamak üzere yeni bir konu açmanızı rica edeceğiz. Yeni konunun adını, yine 1. si gibi ; "Dünya Turu-2011_"2.Bölüm" ("pchmck" özel SS arşivi)" olarak açabilir ve ilk mesajınıza "Adım 30" dan başlayabilirsiniz. Sevgiler.
NOT: 2. Bölümü de "Adım-59" kapatarak, 3.Bölüme "Adım-60" tan başlayabilirsiniz. Yani her konuda en fazla 30 mesaj olabilir. Kolay gelsin. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 08 Ağus. 2011, 19:12 | |
| Ben de çok teşekkür ederim. Anladım, tamam, dediğiniz gibi uygularım. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 09 Ağus. 2011, 10:39 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2727. NZDN - NWWW 27a. YENi KALEDONYA, LA TONTOUTA, LA TONTOUTA ULUSLARARASI HAVAALANI, NWWW 27b. YENi KALEDONYA'YA YAKLAŞMA 27c. YENi KALEDONYA'YA ALÇALMA 27d. "TONTOUTA ULUSLARARASI HAVAALANI'NA" YAKLAŞMA, NWWW 27e. YENi KALEDONYA, LA TONTOUTA, LA TONTOUTA ULUSLARARASI HAVAALANI, NWWW 27f. YENi KALEDONYA, LA TONTOUTA, LA TONTOUTA ULUSLARARASI HAVAALANI, NWWW 27g. YENi KALEDONYA, LA TONTOUTA, LA TONTOUTA ULUSLARARASI HAVAALANI, NWWW UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NZDN - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NWWW - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DUNEDIN - nzdunedn.zip - FLIGHTSIM NEW CALEDONIA - n_caled.zip, n_caled1.zip - FLIGHTSIM NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-700, QANTAS BOYAMA (benim)
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 09 Ağus. 2011, 18:52 | |
| Hocam, bir mesaj artırıma gidildi Aslında artırım değilde, minik bir yanlış hesaplama oldu..Kusura bakmayın. Yukarıdaki mesajımda yazdığım gibi; her konuda 30 adet mesaj olması sistem açısından uygun olduğundan..Bu, 1. bölümdeki son mesajınız "Adım-30" olabilir. 2. Bölüme " Adım-31"den başlayabilirsiniz. 3. Bölüme de " Adım-61" den başlayabilirsiniz. 4. bölüm "Adım-91"...diye gidebilir. Saygılar. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 09 Ağus. 2011, 19:24 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 12 Ağus. 2011, 13:09 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 2828. NWWW - NFFN 28a. FiJi, VITI LEVU ADASI, NADI, NADI ULUSLARARASI HAVALiMANI, NFFN 28b. FiJi ADALARI 28c. YENi KALEDONYA'DAN AYRILIŞ 28d. FiJi'YE YAKLAŞMA 28e. FiJi, VITI LEVU ADASI, NADI, NADI ULUSLARARASI HAVALiMANI, NFFN 28f. FiJi, VITI LEVU ADASI, NADI, NADI ULUSLARARASI HAVALiMANI, NFFN 28g.FiJi, VITI LEVU ADASI, NADI, NADI ULUSLARARASI HAVALiMANI, NFFN UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NWWW - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NFFN - fiji04.zip, fijgufx.zip - FLIGHTSIM FiJi - fiji_lca.zip - FLIGHTSIM NEW CALEDONIA - n_caled.zip, n_caled1.zip - FLIGHTSIM ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800, QANTAS BOYAMA - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 13:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 12 Ağus. 2011, 13:18 | |
| DÜNYA TURU 2001 - ADIM 2929. NFFN - NSTU 29a. ABD, AMERiKAN SAMOA'SI, PAGO PAGO, "PAGO PAGO ULUSLARARASI HAVAALANI", NSTU 29b. FiJi'DEN AYRILIŞ 29c. FiJi'NiN BAŞKA ADALARI 29d. TONGA,NIUAFO'OU ADASI 29e. AMERiKAN SAMOA'SINA YAKLAŞMA 29f. PAGO PAGO'YA YAKLAŞMA 29g. ABD, AMERiKAN SAMOA'SI, PAGO PAGO, "PAGO PAGO ULUSLARARASI HAVAALANI", NSTU 29h. ABD, AMERiKAN SAMOA'SI, PAGO PAGO, "PAGO PAGO ULUSLARARASI HAVAALANI", NSTU 29i. USA, AMERICAN SAMOA, PAGO PAGO, PAGO PAGO INT. AIRPORT, NSTU UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NFFN - fiji04.zip, fijgufx.zip - FLIGHTSIM NSTU - pago.zip, american_samoa_-_exclude_file.zip - AVSIM FiJi - fiji_lca.zip - FLIGHTSIM ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800, QANTAS BOYAMA - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son pchmck tarafından Perş. 18 Ağus. 2011, 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 13 Ağus. 2011, 11:02 | |
| DÜNYA TURU 2011 - ADIM 3030. NSTU - NCRG 30a. YENi ZELANDA, COOK ADALARI, RAROTONGA ADASI, AVARUA, "RAROTONGA ULUSLARARASI HAVAALANI", NCRG 30b. COOK ADALARI, RAROTONGA ADASI 30c. PAGO PAGO'DAN AYRILIŞ 30d. RAROTONGA ADA'SINA ALÇALMA 30e. RAROTONGA ADA'SINA YAKLAŞMA 30f. RAROTONGA ULUSLARARASI HAVAALANI'NA YAKLAŞMA 30g. YENi ZELANDA, COOK ADALARI, RAROTONGA ADASI, AVARUA, "RAROTONGA ULUSLARARASI HAVAALANI", NCRG 30h. YENi ZELANDA, COOK ADALARI, RAROTONGA ADASI, AVARUA, "RAROTONGA ULUSLARARASI HAVAALANI", NCRG 30i. YENi ZELANDA, COOK ADALARI, RAROTONGA ADASI, AVARUA, "RAROTONGA ULUSLARARASI HAVAALANI", NCRG UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER PLAN - G MEYDANLAR, EKLENTiLER VE FiLO -------------------------------- NSTU - pago.zip, american_samoa_-_exclude_file.zip - AVSIM NCRG - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]COOK ADALARI - cook_lc.zip, cook_lc1.zip - FLIGHTSIM NEW ZELAND - GODZONE VIRTUAL FLIGHT - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZINNERTEK ENVIRONMENTS AKTIVE SKY EVOLUTION FSPASSENGERS FS2CREW ACTIVE CAMERA iFLY B737-800, QANTAS BOYAMA - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 23 Ağus. 2011, 02:31 | |
| sayın arkadaşlar, Her konudaki Dünya turumuz, "30 mesaj" içereceğinden, 31. ve diğer dünya turlarımızın seyrine alttaki linkten, 2. Bölüm Dünya turundan devam edebilirsiniz: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Dünya Turu-2011 "1.Bölüm - ADIM 0001-0030" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |