Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL | |
|
+4Alper2590 pilot Erdinç TURKAN Cengizhan Barut 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Perş. 30 Haz. 2011, 23:35 | |
| Selamlar, Uçaklar. Project Opensky'a aittir.Fs2004 içindir.Full'dür.İyi uçuşlar. Not:Flighsim Technic bana ait bir gruptur. TC-JGM 7.5MBLinkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! TC-JGL 7.5MBLinkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Cuma 01 Tem. 2011, 00:03 | |
| TC-JGL de bir sorun vardı düzelttim.Yenilink buyroon Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Cuma 01 Tem. 2011, 00:17 | |
| Cengizhan, paylaşım için teşekkür ederim.Temiz ne güzel bir çalışma olmuş.Çalışmalarının devamını bekliyoruz.Sağ üst köşedeki (+) ilk teşekkür benden.Saygılar. | |
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Cuma 01 Tem. 2011, 00:26 | |
| İnşallah hocam sizlerle havacılık dolu paylaşımlara :) Teşekkür ederim :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Cuma 01 Tem. 2011, 00:28 | |
| İkinci teşekkür de Pilot abinden gelsin. (+)lar ŞELALE olsun!..Erdinç hocamın dedği gibi tertemiz ve harikulade çalışma olmuş. SS'lere bakınca kendi tasarımlarımı görür gibi oldum. :helal!: Bu arada Upload sitesi her an sorun yaratabilir. Birine baktım "Work-Securty" istiyor. yani meşakkatli bir indirme olabilir. Bu sitenin dosyaları ne kadar bünyesinde barındıracağını biliyor musun?..Örneğin, 1 yıl sonra bir kaptanımız bu uçakları indirmek isteyebilir.Bu yüzden "zshare" sitesini kara listeye aldık.. "BOX.net" VAPS'ın 1. dosya deposuydu. 10 günden beri Upload sorunu yaşıyoruz.Upload için Pencere çıkartmıyor. "4shared" VAPS'ın 2. deposuydu.. O da şu sıralar "telekom" tarafından halledildi. Fakat DNS ayarları ile girilebiliyor. (DNS değerleri: ilk sıra: 4.2.2.2. İkinci sıra: 4.2.2.3) Kala kala "2shared" kaldı. (Erdinç hocamın deposu :D)..Belki de en sorunsuz Dosya Upload sitesi bu..
Çalışmalarının devamını diliyorum.
Bu arada JGL'nin sağlam linkini (2. mesajda verdiğiniz) ilk mesajınızdaki yerine güncelledim. | |
| | | Alper2590 Pilot-2
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Paz 28 Nis. 2013, 20:42 | |
| | |
| | | Bahci Pilot-1
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 30 Nis. 2013, 10:30 | |
| | |
| | | Bahci Pilot-1
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 30 Nis. 2013, 10:31 | |
| | |
| | | regasoft Pilot-1
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 30 Nis. 2013, 20:54 | |
| | |
| | | erkann006 Pilot-2
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 07 Mayıs 2013, 12:24 | |
| | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 07 Mayıs 2013, 15:25 | |
| Denemeye değer teşekkürler | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Salı 07 Mayıs 2013, 15:27 | |
| | |
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL C.tesi 11 Mayıs 2013, 11:03 | |
| - basay71 demiş ki:
- Linkler hala kırık
Arkadaslar dosya elimde olmayan sebeplerle bilgisayar hafızamdan silinmişti.E tabi acemilikle güzel bir siteyede yüklememişim.O nedenle size ancak bu dosyaya sahip olan kişi yardım edebilir,üzgünüm. Elinde olan arkadaş varsa ricam box.com ya da 4shared e upload etmesidir. Sevgiler. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Paz 12 Mayıs 2013, 02:39 | |
| Ben yardımcı olmaya çalışayım Ahmet hocam. Cengizhan hocamızın bu muhteşem boyaması elimde olmamasına rağmen, uzun süreden beri arşivimde olan Bozo hocamızın (Muhammed Şahin) boyadığı AnadoluJet TC-JHG tescilli boyamasını biraz önce alttaki sayfamıza sizler için paylaştım. AnadoluJet_TC-JHG: https://vaps.hooxs.com/t4154-b737-800w-anadolujet-tc-jhg-for-fsx-fs9#49429Şayet yukarıdaki Cengizhan hocamın gibi tescilli olmasını isterseniz, Cengizhan hocam tescil değikliği yaparak düzenleyebilir. Gerçi Cengizhan hocamın onayını almadan rica ettim ama, mutlaka yapabileceğine inanıyorum. Saygılar. Bu arada Cengizhan ve Ünsal Satar hocalarımıza "Glob. Moderatorlük" görevi uygun görüldüğünden, bakım esnasında ünvanları da profillerine işlendi. Yönetimde görevli diğer arkadaşlarımız gibi yeni görevli arkadaşlarımızın da görevlerini eksiksiz ve uyarı gerektirmeden yapacaklarına eminiz. Silme, kontrol, düzenleme, uyarı verme, vs. gibi işler.. Cengizhan ve Ünsal hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim. | |
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL Paz 12 Mayıs 2013, 11:51 | |
| Pilot hocam bu mor pozisyona beni layık gördügünüz icin çok teşekkürler. Hocam isterse yapmaya çalışırız elbet :) | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL C.tesi 22 Haz. 2013, 20:13 | |
| cengizhan hocam çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık |
| | | | Project Opensky B737-800 AnadoluJet TC-JGM // TC-JGL | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |