Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Posky B737-900WL SkyAirlines | |
|
+5memo1998 orhanyavuz Özgür Kiraz pilot Erdinç TURKAN 9 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Posky B737-900WL SkyAirlines Cuma 27 Mayıs 2011, 21:36 | |
| Boeing 737-900WL TC-SKN-SKP SKY Airlines Project Open Sky For FS2004 Kaynak:Flightsim İçinde iki boyama mevcut,(12 mb) Panel-Sound default,kazasız kırımsız, uçuşlar dilerim. CREDITS :Project OpenSky B737-900 WL Model Designers...................: Project Open Sky - Hiroshi Igami Flight Dynamics Designer......: Warren C. Daniel Master textures....................: Tom Harlaar Painter By............................: Chris Sholl DOWNLOADLinkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! ================================== FsX'te kullanmak için Buradaki Fs2004 için yapılmış B739w_SkyAir(Posky) SKN ve SKP uçaklarını FsX'te kullanmak isteyenler için dosyalar hazırladık. Lütfen indiriniz!.: ( Pilot) Fs9 icin yapılmış BMPli ucaklarin FsX'e yuklenmesi.rar (84kb.) Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!=================================== http://ressim.net/s/upload/85e2acf4.jpghttp://ressim.net/s/upload/8e123533.jpg | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Cuma 27 Mayıs 2011, 23:39 | |
| VIOLET SKY, .. Hazır boyanmış SKY'ları da kullanmak epey zevkli olmalı. Bu zevki bu uçakla tatmak istiyorum. SKY kuyruk-gövde birleşimi beni çok terlettiğinden artık bu uçakları hazır kullanacağım. Paylaşım ve FIX'ler için çok teşekkürler Erdinç hocam. (+)'ları görelim!?..
EDİT: -------- Tam (+) ya basacaktım ki; benden önce biri, mesaj yazmadan ilk (+) yı size vermiş bile.. Tabi ki kimin verdiği bilinmiyor. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines C.tesi 28 Mayıs 2011, 00:21 | |
| - pilot demiş ki:
- Tam (+) ya basacaktım ki; benden önce biri, mesaj yazmadan ilk (+) yı size vermiş bile.. Tabi ki kimin verdiği bilinmiyor.
Bu da tanıdık birisidir belki ::) | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines C.tesi 28 Mayıs 2011, 20:01 | |
| Erdinç hocam paylaşım için teşekkürler
elinize sağlık | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Paz 29 Mayıs 2011, 17:02 | |
| ellerinize sağlık hocam teşekkürler... | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Ptsi 30 Mayıs 2011, 18:21 | |
| teşekkürler emeğiniz için.fsx de deneyeceğim.
| |
| | | Tayfun Kaptan MODERATÖR
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Salı 28 Haz. 2011, 18:27 | |
| Erdinç hocam paylaşım için teşekkürler, çok güzel boyamalar bunlar, emeğinize sağlık. :helal!: | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Salı 28 Haz. 2011, 19:51 | |
| Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma | |
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Salı 28 Haz. 2011, 22:09 | |
| Arkadaşlar FSX için dosyaları indirdim ve Önce Bunu OKU!.txt'i okudum aynen uyguladım fakat işe yaramadı. Dosyalarda Registration uyumsuzluğunu fark ettim. Posky B737-900 WL TC-SKN-SKP Sky Airlines dosyasında texture.SKN ve texture.SKP var fakat FsX için SKY dosyasında texture.TC-SKR ve texutre.TC-SKS var. Nasıl olcak bu iş? Biri bu Sky B739 dosyasını FSX'e hazır hâle getirip biz FSX kullanıcılarına upload etsin lütfe. Uğraşmak istemeyisimden değil, çok uğraştım yapamadım, bir hata var, olmuyor bir türlü. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Salı 28 Haz. 2011, 23:54 | |
| Tayfun hocam. Aircraft.cfg dosyasını açın. [fltsim.] ile başlayıp yanında rakamla devam eden satırların altında yazanlar, uçakların boyamalarının nasıl olacağıdır. Her boyama için texture= ifadesinin yanında bir yazı, sayı, simge vardır (sizin FS2004 örneğinde texture=SKN veya texture=SKP gibi). Aircraft.cfg dosyasında yazan eşittirden sonraki kısımla ilişkili texture klasörleri olmalıdır. Parantez içindeki örneğin texture klasörleri texture.SKN veya texture.SKP şeklindedir. Sizin iki alternatifiniz var: 1- Aircraft.cfg içinde texture= kısmından sonra yazanı, sizin bilgisayarınızdaki texture klasörlerinin değeriyle değiştirin. 2- Sizin texture klasörlerinizin ismini, Aircraft.cfg dosyasında yazanlarla değiştirin. Her ikisi de olur, klasör adı değiştirmek daha kolaydır kimine göre, kimine göre de aircraft.cfg dosyasının içeriğini değiştirmek. Aircraft.cfg dosyasını, not defteriyle bile açabilirsiniz, neticede abuk sabuk şekiller çıkmaz | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 00:22 | |
| - HAZIRLANDI arkadaşlar!.. Yukarıdaki SKY AirlinesB737-900w SKN ve SKP uçaklarını FsX'te kullanmak için gereken dosyalar hazırlandı. Link, ilk mesajdaki "FsX'te Kullanmak İçin" başlığının altındadır!..
NOT: "Once OKU! TXT'sini mutlaka okumalısınız.Bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor!..
- Önceki (eski) linkten indirdiğiniz dosyalar, SKY B737-800w SKR ve SKS ye ait dosyalar idi. Bu eski dosyalara bakarak bu uçakları da FsX'e adapte edebileseniz diye Örnek olarak verilmişti!. Ancak bakıyorum ki, örnek dosyalar da pek işe yaramamış!. | |
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 01:01 | |
| - pilot demiş ki:
- -
HAZIRLANDI arkadaşlar!.. Yukarıdaki SKY AirlinesB737-900w SKN ve SKP uçaklarını FsX'te kullanmak için gereken dosyalar hazırlandı. Link, ilk mesajdaki "FsX'te Kullanmak İçin" başlığının altındadır!..
NOT: "Once OKU! TXT'sini mutlaka okumalısınız.Bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor!..
- Önceki (eski) linkten indirdiğiniz dosyalar, SKY B737-800w SKR ve SKS ye ait dosyalar idi. Bu eski dosyalara bakarak bu uçakları da FsX'e adapte edebileseniz diye Örnek olarak verilmişti!. Ancak bakıyorum ki, örnek dosyalar da pek işe yaramamış!. Hocam, 4shared.com /file/RDjIp7ZP/FsX_icin_SKY_SKN-SKP_dosyalari.html bu siteye girmiyor. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı siteye girişi engellemiş. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 01:18 | |
| DNS ile giriliyor kaptanım. | |
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 01:50 | |
| Hocam, aynen yazılanları uyguladım, FSX'de göründü fakat bu uçak benim inatlaşmaya hâlâ devam ediyor ::) Uçağı seçmek için pencereyi açtığımda kanatların böyle siyah olduğunu fark ettim. Texture dosyalarında kanatların boyamaları mevcut fakat FSX'de böyle siyah görünüyor. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 17:56 | |
| Kanat ve kuyruk (Wing+Tail) texturelerini DXTBmp programı ile DXT3 veya DXT1 formatına TEKRAR kaydedin lütfen. | |
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Çarş. 29 Haz. 2011, 18:22 | |
| - pilot demiş ki:
- Kanat ve kuyruk (Wing+Tail) texturelerini DXTBmp programı ile DXT3 veya DXT1 formatına TEKRAR kaydedin lütfen.
Dediğinizi her iki türlüde uyguladım fakat değişen birşey olmadı. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines Perş. 30 Haz. 2011, 00:26 | |
| pekii, WING ve TAIL texturelerini yine DXTBmp programına alıp, "Save As / Extended" ten "24bit" formatında MASAÜSTÜNE birer kayıt kopyası çıkartın . Ve "windows resim gösterici" ile açıp bakın. Kuyruk ve kanatların resimleri var mı?. varsa , tekrar DXTBmp ile , bu sefer "DXT3" ile ve "Mip MAp" taki kutular "İŞARETSİZ" olarak kayıt edin. Kolay gelsin. yardımcı sayfalarımız: https://vaps.hooxs.com/f27-ucak-boyama-programlary-ve-eoitimi-paint-softwares | |
| | | tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines C.tesi 24 Kas. 2012, 00:00 | |
| süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
| | | tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B737-900WL SkyAirlines C.tesi 24 Kas. 2012, 00:10 | |
| | |
| | | | Posky B737-900WL SkyAirlines | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |