Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) | |
|
+8Cpt.Orkun_44 Selim ŞAHİN Pilot.Abdullah caner kaptan pilot Kaan Özgel basay71 Erdinç TURKAN 12 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) C.tesi 30 Nis. 2011, 20:17 | |
| Boeing 737-800 WL Corendon Airlines "TC-TJJ" Project Open Sky FSX/Full FS2004 CREDITS Project Open Sky Boeing 737-800 WL Model Designers..................................: Project Open Sky - Hiroshi Igami Flight Dynamics Designer............: Warren C. Daniel Master textures........................: Tom Harlaar Model Flightsim den alınmışdır,içinde default Panel ve Sound vardır. Sadece texture, (5.7mb) Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! Full uçak, (8.7mb) Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! http://ressim.net/s/upload/a1f7d48e.jpg | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) C.tesi 30 Nis. 2011, 20:47 | |
| En yeni uçaklardan bir tanesi,teşekkür ederiz | |
| | | Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) C.tesi 30 Nis. 2011, 20:55 | |
| Hocam elllerinize sağlık uçakta Vc varmı? | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) C.tesi 30 Nis. 2011, 23:54 | |
| - Kaan Özgel demiş ki:
- Hocam elllerinize sağlık uçakta Vc varmı?
Kaan hocam, Posky nin bu modellerinde yani kokpitin üstünde cam varsa VC modeli mevcut ama, kokpitin üstünde cam yoksa malesef VC modeli yok o yüzden VC eklemedim, eğer siz isterseniz FS2004 için sitemizdeki VC li B737-800 WL anatolia uçağını indirdiyseniz o uçağın vc texturelerini ve model klasörünü kullanarak VC li yapabilirsiniz.Saygılar.
En son Erdinç TURKAN tarafından Paz 01 Mayıs 2011, 10:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 01 Mayıs 2011, 02:44 | |
| Paylaşım için çok teşekkürler hocam. Corendon da stil değiştirmiş anlaşılan.. (+) lar ŞELÂLE!.. | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 01 Mayıs 2011, 16:05 | |
| Emeğinize teşekkürler sn.Adminim.güzel bir boyamaya benziyor indirip denemek lazım. saygılar
| |
| | | Pilot.Abdullah Pilot-1
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Çarş. 18 Mayıs 2011, 23:36 | |
| Hocam cok guzel bir calisma olmus elerine saglik | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Cuma 20 Mayıs 2011, 01:26 | |
| Hocam yine çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Elleriniz gözleriniz dert görmesin. Çok teşekkür ederiz. Saygılar ve bol bol (+)'lar. | |
| | | Cpt.Orkun_44 Pilot-1
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 22 Mayıs 2011, 18:25 | |
| Selim hocama katılıyorum. :) Bence de çok güzel olmuş. Erdinç hocama çok (+) Selim hocama tek (+) :) | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 22 Mayıs 2011, 19:46 | |
| - Cpt.Orkun_44 demiş ki:
- Selim hocama katılıyorum. :) Bence de çok güzel olmuş. Erdinç hocama çok (+) Selim hocama tek (+) :)
Orkun kaptanım; Erdinç hocamız forumumuzun en önemli şahsiyetlerinden biri. Siz forumumuzdan yeteri kadar istifade etme fırsatı bulamadığınızdan belki henüz yabancısınız forum kurallarımıza. Erdinç hocamız gibi müthiş özveriyle çalışan bir çok yönetici ve designer abilerimiz kardeşlerimiz var şüphesiz ve sizinde takdir edeceğiniz gibi bu işe gönül vermiş bir çok üyemizin şahsi isteklerini bile bizim başka hiç bir forumda görmediğimiz sağduyuyla hemen yerine getirmek için gecelerini gündüzlerine katarak durmadan çalışıyorlar. Ben şahsım adına, forumumuzun genel işleyiş kuralları dahilinde istekte bulunan veya herhangi bir konu hakkında bilgi almak isteyen hiç bir üyenin beklentisinin askıya alındığını görmedim ve bundan ötürü öncelikle böylesine özverili çalışmalar sergileyip bizleri günden güne bu iş için gönüllendiren tüm VAPS forum ailesine teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum. Sayın kaptanım; forum kurallarımız dedik konuyu biraz saptırdık belki ancak asıl söylemek istediğim; Bu forumda hiçbir maddi yarar gözetilmeksizin yapılan güzel paylaşımların tek maksadı üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktır ve bir çok hocamız bu işi layıkıyla yerine getiriyorlar. Bize düşense sizin de espri niteliği taşıyan mesajınızda olduğu gibi yaptıkları güzel paylaşımlar için onların teşekkür hanelerine hakettikleri kadar (+) eklemek. Erdinç hocamızın güzel paylaşımı için verdiğiniz (+)'ların çok daha fazlasını hakediyor muhakkak ve bunu göz ardı etmediğiniz için bende size teşekkür etmek istiyorum. ANCAK; aramızda ki dostluk ilişkisinin samimiyetine sığınarak yaptığınız bu esprili yaklaşımın yani benim teşekkür haneme de haketmediğim halde eklediğiniz (+) puanın hesabını tüm foruma vermek zorunda hissettim kendimi. Ben diliyorum ki bizlerde bir gün bu teşekkürleri gerçekten hakeden hocalarımız gibi hakedip de alırız kaptanlarımızdan. Saygılar. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 10 Haz. 2012, 13:57 | |
| | |
| | | boldpilot Pilot-2
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Salı 31 Tem. 2012, 17:54 | |
| emeğinize sağlık güzel olmuş | |
| | | cagri03 Pilot-2
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Paz 06 Ocak 2013, 19:56 | |
| | |
| | | Soner Ciftci Pilot-1
| Konu: Geri: Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) Ptsi 19 Mayıs 2014, 20:19 | |
| | |
| | | | Posky B737-800 WL Corendon Airlines (DETUR) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |