Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Oguzhan KILIC Vaps Designer
| Konu: PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? Perş. 03 Şub. 2011, 12:30 | |
| Değerli kaptanlarım fs2004 kullanıcısıyım.Uçuşu başlattıktan sonra fs passenger ı açıp uçagı kalkış için hazırlıyorum.Ama tam kalkış sırasında 80 kts. civarında yeşil kutu içinde pmdg ''PMDG Notification: CG not within tolerance aircraft unflyable'' hatası alıyorum araştırmalarım sonucunda avsimde aynı hatayı alan bi arkadaş gördüm fakat ingilizce oldugu için pek fazla bişe anlayamadım.Sizlerin tecrübelerine dayanaraktan sorunumu buraya yazma ihtiyacı duydum.Yardımlarınızı bekliyorum kaptanlarım 2 gündür bu hatayı almaya başladım halledemedim bi türlü :|
En son terapi_27 tarafından C.tesi 05 Şub. 2011, 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? Perş. 03 Şub. 2011, 16:36 | |
| CG center of gravity, uçağın ağırlik merkezi, problem yakıt ya da bagaj - yolcu dengesiz yüklemede oluşuyor, uçağı trim etmek gerekiyor. Uçağın konfigürasyona göre değer FMC'de gözüküyor. Genelde CG %24-26 olur ve trim değeri 4-6 arası olur. FS2004 varsayılan trim kısayolu HOME ve END tuşlar üzerine atılmıştır doğru hatırlıyorsam. FS passenger'da yolcu bagaj yakıt yükleme sayfasında alt bölümünde uçak resminde yatay bir skalası üzerinde haret eden bir "V" var, CG hakkında bilgi veriyor. Skalanın yaklaşık ortasında olmalı. | |
| | | Oguzhan KILIC Vaps Designer
| Konu: Geri: PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? Cuma 04 Şub. 2011, 12:41 | |
| fspassnegerda bahsettiğiniz sklaya hiç dikkat etmedim hocam teşekkür ederim yardımınız için bir deneyeyim sonuçlarını yazacağım buraya ::) | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? Cuma 04 Şub. 2011, 12:46 | |
| | |
| | | Oguzhan KILIC Vaps Designer
| Konu: Geri: PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? Cuma 04 Şub. 2011, 14:55 | |
| haklıymışsınız hocam dengesiz yüklemeden dolayı hata veriyormuş agırlıkları dengeleyince problem kalmadı teşekkür ederim tekrar :) | |
| | | | PMDG 737 ''Aircraft Unflyable'' hatası veriyor? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |