28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix
+12
Batughan
Alper2590
musallat258
Özmen ÜNAL
Recep ÇALKAN
Stein
Oguzhan KILIC
d-mod
telecaster
pilot
Erdinç TURKAN
tezcalitpoka
16 posters
Yazar
Konu: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Ptsi 13 Ara. 2010, 19:36
kendi arşivimde bulunan ,model olarak kaliteli bulduğum 28 civarı uçağı upload ettim,sizlerinde kullanımına girsin (: Kotalı arkadaşları düşünerekten 7 ayrı partide upload ettim,resimdeki part bilgilerine bakarak istediğiniz partı seçebilirsiniz(herbir part birbirinden bağımsızdır,hepsini indirmenize gerek yok;) )
DOWNLOAD_Part-1:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
DOWNLOAD_Part-2:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
DOWNLOAD_Part-3:
DOWNLOAD_Part-4:
DOWNLOAD_Part-5:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
DOWNLOAD_Part-6:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
En son tezcalitpoka tarafından Perş. 16 Ara. 2010, 09:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Erdinç TURKAN MANAGER
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Ptsi 13 Ara. 2010, 20:55
tezcalitpoka demiş ki:
kendi arşivimde bulunan ,model olarak kaliteli bulduğum 28 civarı uçağı upload ettim,sizlerinde kullanımına girsin (:
DOWNLOAD: Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Ptsi 13 Ara. 2010, 23:55
Teşekkür ederiz, Sayın tezcalitpoka kaptanım. Her zaman böyle paylaşımlar bekleriz, bütün kaptanlarımızdan.. VAPS'ın bu sayfası sayenizde çoştu!..
Terminator hocamızın dediği gibi; Bundan sonraki paylaşımlarınızda Link eklerken, gizleme kodu uygulamasını yapmanızı rica ederiz. Eklenti bölümünü kullanmanız da iyi olmuş, teşekkürler. :helal!:
tezcalitpoka Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Çarş. 15 Ara. 2010, 19:22
selamlar
hernekadar daha fazla uğraşsam da değişime gittim(bi fayda sağlayacaksak tam olsun(:
tek part yerine 6 part yaptım,kotalı arkadaşlar için.3 adet uçak daha eklendi toplamda 30 u buldu sanırsam.Terminator hocam dediğiniz hide uygulamasını yaptım umarım becerebilmişimdir.
telecaster Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Perş. 16 Ara. 2010, 00:37
teşekkürler güzel paylaşım olmuş...Bizimkilerinde arasına eklenmiş halini düşünürsek eksiksiz bir set olur.
pilot MANAGER
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Çarş. 22 Ara. 2010, 04:16
Sayın kaptanım. İlk mesajınızda düzenlemeye giderek linklere "Download_Part" yazıları ekledim.Bilgilerinize sunarım. Ayrıca teşekkür (+) larınız artmaya başlamış. Paylaşım için tekrar teşekürler.
d-mod Vaps-Supervisor
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Paz 02 Ocak 2011, 22:11
eline sağlık çok güzel olmuş hocam...
Oguzhan KILIC Vaps Designer
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Cuma 18 Şub. 2011, 15:35
Emeğinize sağlık hocam güzel çalışma.En çok askeri uçaklar hoşuma gitti İndiriyorum hemen...
Saygılar...
Misafir Misafir
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Cuma 18 Şub. 2011, 17:24
ben de bir gün elimdeki uçakları upload edeceğim inşallah =)
Stein Vaps-Supervisor
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Cuma 18 Şub. 2011, 17:42
hocam maşallah,hepsi birbirinden güzel uçaklar,paylaşım için teşekkürler..
Recep ÇALKAN Pilot-3
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Çarş. 20 Nis. 2011, 18:02
of diyorum kaptanım süpersiniz fsx canlansın biraz tekrardan teşekkür ederim..
Özmen ÜNAL Air Marmara-VA Gn.Manager
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Perş. 21 Nis. 2011, 12:30
Süpermiş. Teşekkürler kaptan.
Özmen ÜNAL Air Marmara-VA Gn.Manager
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Perş. 21 Nis. 2011, 12:33
Linkler kırık hocam
musallat258 Pilot-2
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Salı 14 Şub. 2012, 15:03
Teşekkürler.
Alper2590 Pilot-2
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Ptsi 30 Nis. 2012, 19:06
Çok güzel bir çalışma.. elinize sağlık.. :D
Batughan Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix C.tesi 18 Ağus. 2012, 13:06
teşekkürler
basay71 Pilot-4
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix C.tesi 18 Ağus. 2012, 15:46
Güzel bir paylaşım teşekkürler
fsxbloggs Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix C.tesi 25 Nis. 2020, 15:12
elinize sağlık teşekkürler
Ozan Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Paz 26 Nis. 2020, 11:48
Emeğinize sağlık hocam, paylaştığınız için çok teşekkürler.
FethiSoylu Pilot-1
Konu: Geri: 28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix Cuma 07 Haz. 2024, 00:17
Teşekkürler
pilot likes this post
28 adet –kaliteli farklı uçak model, boyamalar (fs9)boeing-airbus mix