Airbus 319-111 Corendon - TC-CAA IFDG For Fs2004(FS9)Full
CREDITS : IFDG Airbus 319-111 Model Designers........................: Albaro Villegas and Ric Barker Flight Dynamics Designer............: Eugene Schneider Livery.....................................: Clemens Pieper Corendon Painter By..................: Pilot (VAPS)
* 2 adet boyama yapılmıştır. Birisi IAE motor, diğeri CFM motor tipleridir. * Kapıları ve baga kapaklarını açmak için SHIFT+7 tuşları ile alttaki 3.resimde görülen MVT-Moving Vaps Tool penceresini kullanın..
DOWNLOAD linki,
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
MVT-Moving Vaps Tool (kapı açma aracı)..Bu arada LTFJ_2011'in yeni tasarımını ucundan görebilirsiniz. :D
En son pilot tarafından Paz 12 Ara. 2010, 17:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Ben teşekkür ederim. Sizler daha iyilerine lâyıksınız kaptanlarım. Devamı size bağlı Ahmet kaptanım., "Boyama İstek Sayfasına" https://vaps.hooxs.com/boyama-ystek-bolumu-paint-desire-forum-f96/ taleplerinizi yazarsanız biz de yardımcı oluruz. Erdinç hocam, VAPS'ın tanıtımında ve gelişiminde linklerimiz ile paylaşım yaparak sizin önemli katkılarınızı hiç bir zaman unutamayız. Bu vesile ile bu ve diğer paylaşım yapılabilecek tasarımlarımızı istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Paylaşırken, tasarımın Download linkini değil, tasarımın (ürünün) bulunduğu VAPS sayfamızın linkini verirseniz daha iyi olur. Zaten böyle de yapıyorsunuz. Aynen devam edelim hocam. Kişi, tasarıma ulaşmak için VAPS'a kayıt yaptırmak isteyecektir. EKLENTİLER kısmını bunun için ekledik.Başka bir yere Upload yapmak yerine dosyalarımızı, bizim VAPS bünyesinde bulunduruyoruz. Kolay gelsin kaptanlarım.
Hocam bende sizin gibi düşündüm, ucuyorum.com da tanıttım, ama link vermedim, çünki buraya gelip ziyaret etmelerini istedim,isterlerse buradan indirebileceklerini yazdım.
Hocam hakkımda iltifat ediyorsunuz , sizin yaptılarınızın yanında benimkinin lafı bile olmaz, ben yardımlaşmayı seviyorum herne şekilde olsa, bir şekilde elimde varsa paylaşırım,şu kısa ömürümüzde yanımıza alıp götürecek değiliz, gençler faydalansın, çünki havacılık sevgisi bambaşkadır,bunu ancak sizler daha iyi anlarsınız.Hocam sizlere yardımcı olabiliyorsak, ne mutlu bizlere,sağlıklı mutlu günler diliyorum.Saygılar.
Teşekkürler arkadaşlar. Sağolun. :helal!: Erdinç hocam, bu arada IVAO 'yu da sürekli takip ediyorum. Oraya üye olduğunuzdan bütün tasarımlarımızı VAPS adresini vererek orada da paylaşabilirseniz daha geniş yelpazemiz olabilir.Teşekkürler.
Sağolun Eprem ve Yiğit hocam. Fakat sizin boyamalarınızı da çok arıyoruz. Hadi gelin de, bir an önce tekrar eski günlerimize yeniden kavuşalım. :helal!:
En son PILOT tarafından Perş. 24 Ocak 2013, 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mertcan UZUN Teacher Pilot
Konu: Geri: Corendon Air_Airbus A319_(IFDG) Perş. 24 Ocak 2013, 15:48
hocam ellerinize sağlık kısa video yapımları için lazım olucak bana :)
basay71 Pilot-4
Konu: Geri: Corendon Air_Airbus A319_(IFDG) Perş. 24 Ocak 2013, 17:17